FOTOREALISTINEN PILVILINNA Kuvitus ja mielikuvat

Pehmeäkantinen kirja, ­lankanidottu, ­liepeelliset kannet. Koko 170×240 mm

Miten me ajattelemme ja miten ajattelemme visuaalisesti? Mistä riippuu tulkinnan lopputulos? Kukaan ei oikeastaan vielä tiedä, mitä ajattelu on, mutta on kuitenkin tehty jo paljon tutkimusta, jota voi soveltaa viestintään. Kirja ­esittelee tutkimustiedon pohjalta taustaa ­visuaa­liselle ­hahmottamiselle ja muista­miselle, joita kuvituk­sen pitäisi tukea.

Kirja perustuu tutkimukselle, jonka koehenkilöitten piirroksissa heijastuu tulkinnan suuri osuus. Tehdyt virheet kertovat joskus riemastuttavalla tavalla henkilön taustatietojen vaikutuksesta muistikuviin. Oliko antiikin patsaalla kirja kädessään? 

Kuvittajan luova työ ja ­katsojan ­luova osuus vuorottele­vat sisäl­lön ­tul­kinnassa. Kuvasuunnittelua, ilmaisua ja kuva­tyyp­pejä käsitellään kuva­esi­mer­kein tässä kir­jas­sa, joka on mielen­kiintoista ­luet­ta­vaa sekä ­kuvittajalle että kuvan katselijalle. Ks. sisällysluettelo ja näytesivu.

  • ISBN 978-952-93-9829-4
  • Kustantaja: IKÄÄNKUIN –as if
  • Kieli: suomi
  • 168 s., 136 kuvaa
  • HINTA NYT: 17 e (sis. lähetyskulut)
    Kirjaa myy kivijalkakaupassa myös ainakin Taidehallin Kioski.

Tilaa täältä ikaankuin.asif@gmail.com hintaan 17 e (sis. lähetyksen) !
Kirjaa saattavat myydä myös ainakin Rosebud, Nide-kirjakauppa, Taidehallin kioski. Verkossa Booky.fi, Kirjavälitys, AdLibris, Suomalainen kirjakauppa ja Prisma eri hinnoin.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial